Vereniging


Roeivereniging Voorne-Putten (kortweg RVVP genoemd) is een roeivereniging die zich voornamelijk richt op recreatief roeien, toertochten en marathonroeien. Roeien is een geweldige sport die door iedereen te beoefenen is. Dat zie je ook duidelijk terug in het mooie karakter van ons ledenbestand. Bij onze vereniging roeien op dit moment ongeveer 100 leden in leeftijdscategorieën variërend van 25 jaar tot 70+.


Nu en in de toekomst blijven wij werken aan onze idealen

Geleidelijk groeien naar een groter ledenbestand

Streven naar aantrekken van jongere leden

Laagdrempelig
blijven voor
nieuwe leden

Uitbreiden en moderniseren van ons botenbestand

Promoten van wedstrijdroeien


Locatie

Gelegen aan het Voedingskanaal, vlakbij het Brielse Meer en de Bernisse, hebben we een prachtig en groot roeigebied tot onze beschikking. Onze roeiloods en het clubhuis vind je aan de Kanaaldijk West 1 te Zwartewaal. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets vanuit de omliggende dorpen, per auto of met openbaar vervoer (bushalte Heenvliet, Brug Voornse kanaal). Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Wil jij ook roeien?

RVVP staat open voor iedereen die interesse heeft in roeien. Of je nu jong bent en ambitie hebt om wedstrijden te gaan roeien of wat ouder bent en het roeien ziet als een fijne manier van lichaamsbeweging. En alles wat daar tussenin zit! Er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Voor mensen zonder roeiervaring is er een introductiecursus.

Bekijk belangrijke documenten zoals ons huishoudelijk reglement.