Kom roeien


Introductiecursus

Wil je eerst ontdekken of roeien voor jou de mooiste sport is zonder meteen lid te worden? Meld je dan vrijblijvend aan voor een introductiecursus. Deze cursus kost € 30,- en je volgt dan de eerste vijf roeilessen (één keer per week in een zoveel mogelijk aaneengesloten periode). Ben je enthousiast geworden, dan kan je je aanmelden voor lidmaadschap. De lessen worden dan voortgezet. Je instructeur geeft aan wanneer je klaar bent om met de inloop mee te roeien. De lessen zijn afgerond zodra je bent afgeroeid en je certificaat hebt gehaald.

Kom je er na de introductiecursus achter dat roeien toch niets voor jou is, dan ben je dus tot niets verplicht.

In het geval van een wachtlijst voor de introductiecursus gaan mensen die meteen lid zijn geworden van onze vereniging voor. Na de aanmelding

Instructie in een C4

Kom je voor het eerst roeien?

Denk aan nauw aansluitende kleding zonder zakken (waar de riemen in kunnen blijven steken) en (afhankelijk van het seizoen) water, zonnebril, zonnebrand, een petje en een brillenkoord.

Strakke kleding
Petje
Flesje water
Zonnebril
Zonnebrand

Lid worden

Direct lid worden van onze roeivereniging? Download één van de formulieren hiernaast, vul hem in en stuur deze op naar de penningmeester.